Välkommen till din
begravningsbyrå i Västerhaninge

Haninge-Tyresö Begravningsbyrå

Haninge-Tyresö Begravningsbyrå har länge funnits i Västerhaninge vid Åbyplan och vi är stolta över vår lokala kunskap och närheten till människorna här. Hos oss möter du Clarisa och Kristina. Vi är auktoriserade, vilket innebär att du tryggt kan vända dig till oss för hjälp och stöd med allt kring begravningen, till exempel blommor, musik, gravstenar och att arrangera minnesstunden. Tillsammans kan vi komma fram till det bästa för just dig och dina närstående.

08-500 204 73
Om oss

Om oss på Haninge-Tyresö Begravningsbyrå i Västerhaninge

Efter många år i branschen vet vi hur man löser det mesta som rör begravningar. Vi på Haninge-Tyresö Begravningsbyrå följer dig hela vägen, från första mötet till själva gravsättningen.

Haninge-Tyresö Begravningsbyrå har länge funnits i Västerhaninge och är stolta över vår lokalkännedom och närheten till människorna här. Vi tror det är en styrka som kan göra att du känner dig trygg när det ska tas beslut i alla de där praktiska frågorna som kommer med en begravning.

Som en ganska liten begravningsbyrå värnar vi om närheten. Hos oss möter du Clarisa, Eva och Kristina. Vi är auktoriserade, vilket innebär att du tryggt kan vända dig till oss. Vi har erfarenheten och all den kunskap som krävs för att ta hand om allt som ska ordnas runt en personlig begravning. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården.

Hos oss kan du få hjälp och stöd med till exempel familjejuridik, dödsannonser, blommor, musik, gravstenar och att arrangera minnesstund. Tillsammans kan vi komma fram till det bästa för just dig och din närstående.

Vårt kontor har öppet en gång i veckan för spontana besök. Övriga tider ses vi efter tidsbokning. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

Ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.