Om oss

Haninge-Tyresö Begravningsbyrå

Efter många år i branschen vet vi hur man löser det mesta som rör begravningar. Vi på Haninge-Tyresö Begravningsbyrå följer dig hela vägen, från första mötet till själva gravsättningen.

Vi är auktoriserade, vilket innebär att du tryggt kan vända dig till oss. Vi har erfarenheten och all den kunskap som krävs för att ta hand om allt som ska ordnas runt en personlig begravning. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården.

Hos oss kan du få hjälp och stöd med till exempel familjejuridik, dödsannonser, blommor, musik, gravstenar och att arrangera minnesstund. Tillsammans kan vi komma fram till det bästa för just dig och din närstående.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF